Meny
Meny
Meny
Meny
Forretter
$65,-
/
$165,-
/
$325,-
/
$595,-
Østers
(bløtdyr) (1x/3x/6x/12x)
$65,-
/
$165,-
/
$325,-
/
$595,-
$95,-
/
$175,-
Falafel med wasabikrem
(sesam, melk) (3x/6x)
$95,-
/
$175,-
$175,-
Gin- og betemarinerte laksepinchos med creme fraiche og kapers
(fisk, melk, hvete, sulfitt)
$175,-
$225,-
Burrata, krutonger, soltørkede tomater og basilikumolje
(melk, hvete)
$225,-
$195,-
Bete-, blåmuggost- og valnøttsalat med granateplesirup
(melk, valnøtter)
$195,-
$195,-
Moden Comté, Fourme d’Amber blåmuggost, nøtter og kjeks
(melk, mandler, pistasj, hvete)
$195,-
$95,-
Surdeigsbrød med pisket feta
(hvete, melk)
$95,-
$85,-
Fries med Marie Rose saus
(melk, selleri, egg, sulfitt)
$85,-
Hovedretter
$265,-
Pasta Primavera
(hvete, melk, egg)
$265,-
$295,-
Moules frites
(bløtdyr, sulfitt)
$295,-
$295,-
Stekt kyllinglår med yakitorigrillet kål og piccatasaus
(melk, sulfitt, selleri)
$295,-
Dessert
$165,-
Dapper Brownie
(melk, hvete, egg)
$165,-
$125,-
Sitronfromasj
(melk)
$125,-
$125,-
Iskrem fra Gioia (velg mellom hasselnøtt, pistasj og sitron)
(melk, hasselnøtt, pistasj, kan inneholde spor av peanøtter)
$125,-
LUNSJ
$140,-
2 rørte eller stekte egg på surdeigskive
(hvete, egg)
$140,-
$185,-
Hummus, dukkah, feta, chilli crunch og urter på surdeigskive
(hvete, sesam, pistasj, hasselnøtt, mandel, melk)
$185,-
$195,-
Blandet sopp på surdeigskive, med parmesankrem, salsa verde, stekt egg
(egg, melk, sulfitt og hvete)
$195,-
$210,-
Club Sandwich med kullgrillet kylling og bacon
(hvete, sennep, egg)
$210,-
$265,-
Pasta Primavera (onsdag-fredag)
(hvete, melk, egg)
$265,-
I tillegg på lørdager
$190,-
Surdeigspannekake, bacon, søtet krem, honning
(Hvete, egg, melk)
$190,-
Dessert
Sitronfromasj
125,-
Ekstra
Bacon 60,- | Egg (rørt eller stekt) 25,- | Surdeigskive (inneholder hvete) 30,-
Onsdag til fredag 16-18
Pinyolet Vinyaters - Grenache
99,-
Weingut Schmitt - Midnatt riesling
99,-
Frydenlund Pilsner
99,-